Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO KREĆU I KONCERTI

Vratio se u tim: Severina i menadžer Tomislav Petrović opet surađuju

Severina Kojić i Tomislav Petrović
Foto: Goran Stanzl/ PIXSELL
1/5
14.06.2020.
u 23:03

Severina je posljednjih tjedana u jednom zagrebačkom studiju radila na novim pjesmama, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje ljetne koncerte, od kojih će prvi biti 11. 7. u rodnom joj Splitu.

Severina (48) i njezin nekadašnji glazbeni menadžer Tomislav Petrović čini se ponovno surađuju. 

Navodno da se njihov ponovni početak suradnje držao u vrlo uskom krugu suradnika, a oboje imaju osjećaj da nikad nisu ni prestali surađivati, piše Slobodna Dalmacija. Severina je posljednjih tjedana u jednom zagrebačkom studiju radila na novim pjesmama, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje ljetne koncerte, od kojih će prvi biti 11. 7. u rodnom joj Splitu.

Petrovića je nakratko zamijenio Alen Ključe, direktor Star produkcije, koji je pak radio na njezinoj turneji "The Magic Tour", ali navodno je Severinin čovjek od najvećeg povjerenja ponovno njezin dugogodišnji suradnik Petrović, s kojim bi sljedeće godine trebala obilježiti 20 godina suradnje. 

Njegov povratak u Severinin tim nema nikakve veze s pričama o lošem poslovanju i navodnim dugovanjima zbog Popovićevih tužbi, iako je točno kako je jedna od tvrtki u Severininu vlasništvu prošlu poslovnu godinu završila u minusu. Petrović i Severinin PR menadžer Davor Grgin nisu se oglasili o ovom slučaju, piše Slobodna Dalmacija

Komentara 1

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
08:14 15.06.2020.

ja sam u šoku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije