Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udario je auto

Vratio se nakon 8 sati maknuti tijelo uginule lisice pa se iznenadio što je vidio

Lisica
Foto: Imgur
1/2
13.06.2014.
u 19:00

Kada se biciklist već pomirio da je sve gotovo i kada se nakon 8 sati vratio kako bi maknuo lisicu s ceste, iznenadio se...

Dok se vozio biciklom, jedan je mladić na cesti primijetio lisicu koju je udario automobil.

– Oči su joj se polako otvarale i zatvarale, jako je drhtala i srce joj je lupalo. Želio sam joj pomoći, no shvatio sam da nemam kako pa sam samo sjeo pokraj nje kako bih joj pružio toplinu i društvo jer bih to i ja cijenio da sam u takvoj situaciji – napisao je biciklist na svom Imgur profilu.

– Njezine oči su se zatvorile, drhtanje je gotovo prestalo i dok sam je dragao po glavi, doslovno sam gledao njezine posljednje otkucaje srca – napisao je uz priloženu fotografiju lisice.

No, kada se pomirio da je sve gotovo i kada se nakon 8 sati vratio kako bi maknuo lisicu s ceste, iznenadio se. Lisica je još uvijek bila živa pa ju je odmah stavio u automobil i odvezao veterinaru. Iako nije napisao što se događalo dalje, nadamo se da je preživjela.

>> Zbog ovoga što je učinio za svog prijatelja promijenit ćete mišljenje o bumbarima

>> Vozač nije ni slutio što će učiniti svinja iz kamiona koji je vozio za klaonicu

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar navijač
navijač
20:31 13.06.2014.

Svaka mu čast takve ljude treba cijeniti a ne ove poput političara i estradnjaka koji promiču negativne vrijednosti.

UN
unbekant
09:57 14.06.2014.

Pa prije godinu i pol, bijo sam ucesnik u jednom malo skoro saljivom,ali i opasnom spasavnju macke od strane vrana,4-5 vrana,je opkolilo macku cca godinu dana staru,i ni je imala izbora,pobjeci,niti se braniti,pa sam je uspijo uhvatiti u narucje,i jedvaa sam se i ja uspijo odbraniti,nosec macku od tih nasrtljivi pticurina,htjeli su je posto-poto od mene"oteti",macku sam zatim odnijo do najblizi kuca,te je ona uspjela pobjeci izmedju kuca,eto koliko je priroda okrutna,prema nejacem,a posebno prema povrjedjenoj divljaci,zato svaka cast tom covjek za spasavanje lisice,jer dobro se dobrim vraca sigurno.

DU
Deleted user
21:04 14.06.2014.

Uspavali su je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije