Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vratimo se vjeri u sebe, a ne u vladajuću elitu

Zagovorom čudotvorne Gospe Sinjske, najzaslužniji su bili vojnici Cetinskoga kraja koji su vjerovali da zaista mogu pobijediti nadmoćnog neprijatelja (omjer snaga bila je otprilike 700 Sinjana naspram nekoliko desetaka tisuća Turaka) i uspjeli su

Komentari 4

IM
imedvedo
13:47 15.08.2015.

Slušaj bre "pavelramel"nemoj se dokazivati da si geđo, to znamo. Da su Srbi bili hrabri vojnici, borili bi se u Srbiji protiv Turaka, a ne bi dolazili zbog toga u Hrvatsku. Ako pak misliš, da su Hrvati postali od Srba, slabo te "vaspito" tvoj popa. Od Srba su nastali i Kinezi. Reci ti to tvom popu, pa ti njega "vaspitaj".

VL
SO
Somelier
18:20 16.08.2015.

Pavelramel - kaj to ti mlatiš. Pa srbi i turci su svoji. U srbima teku Turski geni. Sjeti se da je Srbija bila pokorena 500 godina od Turaka i pročitaj o pravu prve noči kod ženidbe gdje su Paše sa mladom prvi spavali. Vaspitaj se.

VL
DU
Deleted user
10:04 15.08.2015.

Jedini vojnici cetinskog kraja u to vrijeme su bili Srbi. Zasto to jasno i glasno ne napisete? 700 srpskih krajisnika nas je obranilo od 10 tisuca turaka. Sve ostalo je samo prekrajanje povijesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.