Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimili reakciju

Vratili se s medenog mjeseca i ostali bez teksta kad su ušli u kuću

Oblijepili im kuću post-iz papirićima
Foto: Facebook
1/9
18.08.2014.
u 18:04

- Vrata su nam staklena pa smo, čim smo se približili ulazu, vidjeli što su učinili - ispričao je novopečeni bračni par

Britanski bračni par Jamie i Emily Pharro proveli su dva tjedna na bračnom putovanju u Italiji, a kada su se vratili kući, imali su što vidjeti.

Prijatelji kojima su ostavili ključeve od kuće kako bi im hranili mačke nisu gubili vrijeme te su im cijelu kuću oblijepili post-it papirićima, a njihovu reakciju snimili su skrivenom kamerom. Prijateljima je trebalo osam sati da svu površinu njihove kuće u Lincolnshireu popune žutim papirićima.

- Vrata su nam staklena pa smo, čim smo se približili ulazu, vidjeli što su učinili, a onda smo vidjeli i kameru - ispričala je Emily. - Papirići su bili po cijeloj dnevnoj sobi, po zidovima, po svemu. Mislim da ćemo i nakon nekoliko tjedana još nailaziti na te papiriće - dodala je.

Koliko su se prijatelji mladog bračnog para potrudili govori i činjenica da su papiriće stavili čak i unutar perilice suđa, piše Daily Mail. Jamie i Emily otkrili su kako su i očekivali ovako nešto kada se vrate kući s obzirom na to da su kreativci drugim prijateljima kuću napunili s 3.000 balona.

Kako su Jamie i Emily reagirali kada su vidjeli kuću punu žutih papirića, pogledajte u priloženom videu!

>> Nije mogla vjerovati što joj je napravio kako bi raskinuo zaruke

>> BiH: Mladoženja pobjegao s vjenčanja kada je trebao reći 'da'

>> Uhodila muža na Facebooku pa se šokirala onim što je otkrila

Komentara 3

Avatar popu_šimiga
popu_šimiga
20:27 18.08.2014.

Zaboravili su i mačku obljepiti žutim papiričima..sve u svemu najgluplja šala koju netko mladom bračnom paru može smisliti :(

BA
Bananaman
21:46 18.08.2014.

Kakva glupost,ja mislio preuredili im cijelu kucu,kupili novi namjestaj itd. kad ono ovakova glupost.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:39 19.08.2014.

samo su im posla napravili, sad sve trebaju vratiti u prvobitno stanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije