Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA LJEPOTU

Vratili se kući u Slavoniju na godišnji, pa odmah pojurili frizeru: 'Triput je jeftinije nego vani'

Josip Regovic/PIXSELL
13.08.2021.
u 14:42

Nikada nije ovako bilo. Kažu, tu im je upola, pa i trostruko jeftinije urediti se, a i idu na ljetovanje - kaže vlasnica đakovačkog kozmetičkog salona MariMed Marina Hajling

I dok diljem hrvatske obale iznajmljivači zadovoljno mogu gledati brojke turista koji su pristigli u zemlju, frizerke i kozmetičarke u Đakovu uživaju u prometu koji imaju nakon što su se doma vratili svi oni koji inače rade u inozemstvu. 

Tjednima unaprijed saloni ljepote imaju popunjene termine jer Đakovčani koji su se vratili kući svoj godišnji koriste i za uljepšavanje s obzirom da su kozmetičke usluge znatno skuplje u inozemstvu nego u Hrvatskoj, a često i kvalitetnije. 

– Ovo ljeto prepuno mi je rezervacija termina Đakovčana koji dolaze izvana, najviše iz Njemačke, Austrije, Švicarske, bili su mi i jedni iz Poljske… Nikada nije ovako bilo. Kažu, tu im je upola, pa i trostruko jeftinije urediti se, a i idu na ljetovanje - kaže vlasnica đakovačkog kozmetičkog salona MariMed Marina Hajling za Glas Slavonije. 

Predsjednica đakovačke Sekcije frizera i kozmetičara Martina Barić navodi se da se odmah rade rezervacije i za idući put. 

- Kada dođu kući, ljeti se naručuju već za zimu, a zimi za ljeto, za Božić rezerviraju termine za Uskrs, a za Uskrs dogovaraju termine za Božić - nadodaje Hajling i kaže da ta klijentela obično u jednom navratu uzme više tretmana – geliranje noktiju i trajni lak, depilaciju, pedikuru….

- Posla imamo preko glave, rezervacije primamo već i za 2022. godinu - kaže predsjednica Sekcije frizera i kozmetičara koja je samo krajem 2020. imala 52 članice, a sada je taj broj i veći. 

VIDEO: Velika akcija kontrole jet-skija: U 7 sati izrečeno više od 300.000 kuna kazni

 

 

Komentara 1

ST
stanoe
10:17 29.08.2021.

Ako ce se osisati na celavo moze biti jos jeftinije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije