Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
često se svađali

Vratar Slavena Belupa Silvio Rodić fizički napao suprugu

silvio rodic,portal
Marijan Sušenj/PIXSELL
17.05.2013.
u 11:20

Doznajemo da nije bio pod utjecajem alkohola i da mu je ovo prvi slučaj prijavljivanja za obiteljsko nasilje. Ipak, Rodić je tijekom svoje profesionalne karijere imao dosta kontroverzija

Vratar Slavena Belupa Silvio Rodić (26) zbog obiteljskog je nasilja noć s utorka na srijedu proveo u koprivničkoj policijskoj postaji, objavio je danas lokalni tjednik Mali Podravski. 

Policija nije otkrila njegov identitet, ali uhićenje nam je potvrdilo više dobro pouzdanih izvora.  – U utorak u popodnevnim satima došlo je do nasilničkog ponašanja u obitelji tako da je 26-godišnjak verbalno i fizički napao svoju 24-godišnju suprugu. Suprug je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja pušten te je protiv njega podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici – priopćili su samo iz policije. 

Doznajemo da nije bio pod utjecajem alkohola i da mu je ovo prvi slučaj prijavljivanja za obiteljsko nasilje. Ipak, Rodić je tijekom svoje profesionalne karijere imao dosta kontroverzija. Oni koji ga dobro poznaju kažu da se često svađao sa suprugom, ali i da je sklon igranju kladionice i odlaženju u kockarnice. Zasad nije poznato hoće li ga klub kažnjavati zbog nemilog događaja od prije tri dana.

>>Mladen Grdović prijavljen zbog obiteljskog nasilja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije