Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno drukčije

Vrata budućnosti: Hoćemo li ubuduće ovako ulaziti u prostoriju?

Vrata budućnosti
Foto: Youtube
11.02.2014.
u 19:37

Torggler kaže da su ova vrata, koja naziva "evolucijskim vratima", tek prototip i da konačna verzija tek slijedi.

Australski umjetnik Klemens Torggler osmislio je potpuno drukčija vrata i njihov način otvaranja. Umjesto kvake i vrata "u jednom komadu", Torggler je osmislio vrata od četiri trokutasta dijela koja se rotiraju i ugibaju prilikom otvaranja i zatvaranja. 

Torggler kaže da su ova vrata, koja naziva "evolucijskim vratima", tek prototip i da konačna verzija tek slijedi. 

Kako izgledaju vrata budućnosti – pogledajte u priloženom videu!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar puky
puky
07:17 12.02.2014.

... bar pet mjesta ima u koje može doći prst, šaka, lakat ili cijela ruka ... ovo "čudovište" bi povećalo broj invalida za 837% ... samo idioti ovako što mogu predložiti kao praktično rješenje budućnosti ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije