Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mvep:

Vraćaju se Hrvati iz Italije, Portugala, Španjolske i Švedske. Vlada osigurala letove

Zrakoplov Croatia Airlinesa poletio iz Zagreba po pripadnike 11. HRVCON-a u Afganistan
Foto: MORH/F. Buj
1/5
02.04.2020.
u 08:00

Vlada RH osigurala je repatrijacijske komercijalne letove za povratak hrvatskih državljana iz Italije, Portugala, Španjolske i Švedske

U koordinaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova te Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Vlada RH osigurala je komercijalne repatrijacijske letove zrakoplovne kompanije „Croatia Airlines“ kako bi se hrvatski državljani koji se privremeno nalaze u Talijanskoj Republici, Portugalskoj Republici, Kraljevini Španjolskoj te Kraljevini Švedskoj vratili u Hrvatsku, priopćili su iz Ministarstva vanjskih poslova.

Letovi su planirani u subotu 4. travnja u popodnevnim satima. Riječ je o tri leta na relaciji Zagreb-Rim-Zagreb, Zagreb-Lisabon-Madrid-Zagreb te Zagreb-Stockholm-Zagreb. Karte se mogu osigurati preko putničke agencije „Obzor“, kćeri tvrtke Croatia airlines.

Video: Pogledajte što predviđaju naši znanstvenici: Koliko bi mogla trajati pandemija?

"Svjesni velikog broja hrvatskih državljana koji se nalaze u kriznim žarištima pandemije koronavirusa, hrvatska diplomatsko-konzularna mreža od početka krize ulaže iznimne napore kako bi se pronašli najbolji mogući načini za povratak hrvatskih državljana. Diplomatske misije i konzularni uredi u svijetu nastavljaju predano raditi na što skorijoj repatrijaciji ostalih hrvatskih državljana koji su zatražili pomoć pri povratku u Domovinu", poručuju iz Ministarstva.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Matija22
Matija22
12:35 02.04.2020.

dolazi korona

DU
Deleted user
16:57 02.04.2020.

Nista iz Dublina?

Avatar EtTore
EtTore
17:05 02.04.2020.

SEZONA pocela!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije