Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi toplinski val

Vraćaju nam se vrućine: pogledajte gdje će temperature biti najviše

plaža
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
23.08.2017.
u 10:47

Prema vikendu će postupno biti sve toplije pa će u većini krajeva danju biti i vrlo vruće

Za vikend i početkom idućeg tjedna temperature će opet biti u porastu, a ponegdje će biti i vrlo vruće. Pripazite na zdravlje i iskoristite iduće dane da uživate u kupanju i sunčanju.

Danas će u cijeloj zemlji biti pretežno sunčano i danju vrlo toplo, pa i vruće. Najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 28, na Jadranu 27 i 31 °C. U četvrtak će nam također biti pretežno sunčano, na Jadranu i vedro. Poslijepodne u zapadnim krajevima unutrašnjosti i u Gorskom kotaru prolazno više oblaka, no zadržat će se uglavnom suho. Najniža jutarnja temperatura bit će od 8 do 13, na Jadranu od 17 do 22, a najviša dnevna između 28 i 32 °C.

Prema prognozi DHMZ-a, od četvrtka do petka pratit će nas sunčano vrijeme, na Jadranu i vedro. U najzapadnijim kopnenim krajevima mala je mogućnost popodnevnog lokalnog pljuska i grmljavine. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu ujutro burin, poslijepodne zapadnjak i jugozapadnjak, a na otvorenom na sjevernom Jadranu i jugo. Postupno će biti toplije pa će u većini krajeva danju biti vruće.

Sedmodnevna prognoza DHMZ-a pokazuje da bi se temperature za vikend i u ponedjeljak mogle penjati i do 36 stupnjeva u pojedinim krajevima.

plaža
1/5

 

Komentara 5

KU
kupatilo
14:25 23.08.2017.

ivo neulazi u more da nebude 6%

BE
beitsche
13:19 23.08.2017.

Trebalo bi pitati pupovca gdje ce biti naj vece vrucine.

PR
prajdali100
13:03 23.08.2017.

Pa ima li više kraja ovom nevremenu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije