Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vraća li se globalizam s Bidenom na velika vrata?

Biden je izdanak generacije koja je od slobode govora i demokracije napravila ideološki fetiš, pa sada ne čudi kada gledamo kako se na vlast vraća kroz normalizaciju cenzure, korupcije i podrivanje demokratskog procesa.

Komentari 10

BE
Beskucnik
05:52 08.11.2020.

Registriraju firmu na Kajmanskim otocima , presele proizvodnju u Kinu , Banglades , otvore racun u Singapuru ili yHong Kongu , presele se s obitelji u Dubai ili N. Zeland i uvoze robu u SAD , sta od svega toga ima crnac , meksikanac , Lgbt , komunist , liberal ili drugi glasac demokrata , ?propast SAD , vlastito siromastvo i cekanje poziva za nove ratove , ne u korist SAD , nego korporacija , i njihovog gazde koji ni ne zivi u SAD , a kad Kina toliko ojaca da ni vojna sila vise nisu , dolar ce devslvirat a amerikanci biti zemlja treceg svijeta , i izgledat kso Detroit , oni to nece dopustit , izazvat ce prije globalni rat pa cak i nuklearni

VL
DU
Deleted user
20:55 07.11.2020.

Tja, da je pobijedio Trump, kakav bio da bio, Amerikanci bi dobili Trumpa. Ovako su birali Bidena a dobiti će Kamalu. A tko i što je Kamala, to će se tek vidjeti.

VL
LL
lijepa_li si
21:58 08.11.2020.

krasna analiza. vidimo i kod nas danas o demokraciji, ljudskim pravima najviše zbore oni koji su ih najviše kršili u "najboljem sistemu" raznorazni drukeri, narikače,.babežabe i svakojaki organi

VL
SJ
Sve je uzalud
06:43 08.11.2020.

......čizma opet šeta...dolazi vrijeme crnih vojnika koji će noću nositi zastave bez boje i bez zemlje gdje bi je zabili....bat čizama po pločnicima....kao nekad.....udarat če u mozak.....i strah neće stati...pisao je književnik....

VL
DU
Deleted user
15:45 12.11.2020.

Osvježenje je pročitati ovakav tekst u moru loše prepisivačine sa CNN-a. No, podsjetila bih da proces ipak još nije gotov, pa sukladno tome možemo zaključiti da Biden u ovom trenutku možda jest projicirani pobjednik, ali još uvijek nije certificirani i prisegnuti.

VL
SL
slavenZadravec
08:23 08.11.2020.

Još kad bi autor članka znao objasniti što smatra za globalizam kojeg se toliko grozi. Možda jedenje pizza i hamburgera, nošenje tenisica marke Nike, slušanje strane glazbe ili možda gledanje franšiznih tv programa tipa Milijunaša i odlaske u fitness centre. Ili ga smeta busanje u nacioanlistička prsa i krivljenje globalizma za vlastite probleme što su i jedno i drugo globalni fenomeni.

VL
JO
joshua
16:34 07.11.2020.

Sad kada vidim koliko ste neuzvraćene ljubavi imali za Trumpa, Hristiću, jasno mi je zašto već danima širite alternativnu realnost u kojoj je Trump pozitivna pojava. Možda da uzmete odmor od pisanja članaka par dana i da pošteno oplačete i odtugujete Trumpov poraz? .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.