Naslovnica Vijesti Crna kronika

Vozio u suprotnom smjeru jer je žena zaboravila torbicu

Belgijac se na autocesti polukružno okrenuo i uputio na odmorište po torbicu, a nakon 30 km zaustavio ga je policijski presretač
22. kolovoza 2011. u 11:16 16 komentara 9 prikaza
presretač (1)
Foto: Alen Brodar/VLM

Policijski presretač jutros oko 6.15 sati na autocesti A3 Zagreb – Lipovac kod Štitara zaustavio je Mercedes belgijskih registarskih oznaka kojim je 55-godišnji Belgijac upravljao od čvorišta Slavonika u suprotnom, sjevernom traku, prema motelu Rastovica.

Kako nam je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić, Belgijac je sa suprugom na putu od Bajakova prema Zagrebu, kako bi se odmorio i osvježio, zastao u motelu Rastovica. Nakon odmora, krenuli su dalje prema Zagrebu, ali kod čvorišta Slavonika supruga mu je rekla da je u motelu zaboravila torbicu pa je Belgijac jednostavno okrenuo automobil i istim, sjevernim trakom uputio se natrag prema motelu Rastovica.

U nedopuštenom smjeru vozio je 30 kilometara dok ga nije zaustavio presretač. Barunčić podsjeća da je za ovaj prekršaj predviđena novčana kazna od 5 do 15 tisuća kuna ili 60 dana zatvora, a vozač je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Županji zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

ČUDOTVORNA METODA
Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

A1 izdvaja za Vas

  • Lisnjak:

    kolovoz, bilo bi zanimljivo da navedes koliko si pllatio kazne?.

  • istima:

    bit će........ skupa neka torbica.... :)

  • Jurišić40:

    A sta je bilo u Torbici nitko ne spominje nisu valjda prikucane D&G naocale