Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autocesta A3

Vozio u suprotnom smjeru jer je žena zaboravila torbicu

presretač (1)
Alen Brodar/VLM
Autori: mf/VLM, bb/VLM
22.08.2011.
u 11:16

Belgijac se na autocesti polukružno okrenuo i uputio na odmorište po torbicu, a nakon 30 km zaustavio ga je policijski presretač

Policijski presretač jutros oko 6.15 sati na autocesti A3 Zagreb – Lipovac kod Štitara zaustavio je Mercedes belgijskih registarskih oznaka kojim je 55-godišnji Belgijac upravljao od čvorišta Slavonika u suprotnom, sjevernom traku, prema motelu Rastovica.

Kako nam je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić, Belgijac je sa suprugom na putu od Bajakova prema Zagrebu, kako bi se odmorio i osvježio, zastao u motelu Rastovica. Nakon odmora, krenuli su dalje prema Zagrebu, ali kod čvorišta Slavonika supruga mu je rekla da je u motelu zaboravila torbicu pa je Belgijac jednostavno okrenuo automobil i istim, sjevernim trakom uputio se natrag prema motelu Rastovica.

U nedopuštenom smjeru vozio je 30 kilometara dok ga nije zaustavio presretač. Barunčić podsjeća da je za ovaj prekršaj predviđena novčana kazna od 5 do 15 tisuća kuna ili 60 dana zatvora, a vozač je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Županji zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentara 16

LI
Lisnjak
14:02 24.08.2011.

kolovoz, bilo bi zanimljivo da navedes koliko si pllatio kazne?.

IS
istima
11:45 22.08.2011.

bit će........ skupa neka torbica.... :)

JU
Jurišić40
19:52 22.08.2011.

A sta je bilo u Torbici nitko ne spominje nisu valjda prikucane D&G naocale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije