Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na autocesti

Vozio u suprotnom smjeru i izazvao tri nesreće

Krivi smjer
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
16.01.2016.
u 13:02

Kako doznajemo, policija je za njim krenula, no on je nekako uspio doći do odmorišta gdje se okrenuo.

Vozač (61) iz Slavonskog Broda prouzročio je tri prometne nesreće vozeći se autocestom A3 Bregana – Lipovac u suprotnom smjeru. On je osumnjičen da je u petak u vremenu od 19.40 do 21.10 sati svojim osobnim automobilom jurio u suprotnom smjeru na dionici od Okučana prema Kutini.

Kako doznajemo, policija je za njim krenula, no on je nekako uspio doći do odmorišta gdje se okrenuo. Zaustavljen je i uhićen oko 23 sata na zapadnom ulazu u Slavonski Brod. Dvije nesreće dogodile su se na području Sisačko-moslavačke, a jedna na području Brodsko-posavske županije.

Srećom, pričinjena je samo materijalna šteta i nije bilo stradalih. Iz HAK-a su objasnili kako su se vozači, u nastojanju da izbjegnu vozilo, zaletjeli u druge automobile. Protiv 61-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

>> HAK: Autocestom A3 između Okučana i Novske kreće se vozilo suprotnim smjerom prema Zagrebu!

Komentara 14

JO
joe555
15:30 16.01.2016.

dozivotna zabrana upravljanjem motornim vozilom

IP
ispeci.pa.reci
16:54 16.01.2016.

taj više ni na bicikl

MX
Mister X
17:24 16.01.2016.

On je osumnjičen da je u petak u vremenu od 19.40 do 21.10 sati svojim osobnim automobilom jurio u suprotnom smjeru na dionici od Okučana prema Kutini """Kako doznajemo, i policija je za njim krenula,"""""" Tko će samo biti kažnjen ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije