Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA NOĆ

Vozio u suprotnom smjeru bez vozačke, odbio alkotest pa se zabio u policijski auto

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
14.01.2023.
u 09:33

Vozač (39) je u blizini mjesta Podgorje udario u policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno i pokušao pobjeći, no ubrzo su ga sustigli policijski službenici.

Policija je prilikom nadzora oko ponoći s petka na subotu u mjestu Novi Bešinci pokušavala zaustaviti osobni automobil marke Volkswagen koji se kretao suprotnom pometnom trakom te ignorirao  svjetlosne i zvučne signale.

"Vozilo je zaustavljeno između mjesta Podgorje i Vetovo te je utvrđeno da se radi o 39-godišnjem vozaču koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu, odbio je alkotestiranje nakon čega se s navedenog mjesta udaljio vozilom", navode iz PU požeško-slavonske.

Vozač (39) je u blizini mjesta Podgorje udario u policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno i pokušao pobjeći, no ubrzo su ga sustigli policijski službenici.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, stoji u policijskom priopćenju.

VIDEO: Anka Mrak Taritaš: Plenkoviću obnova nije bitna, Zagreb bi bio zaboravljen da nije bilo potresa u Petrinji

 

Komentara 2

DU
Deleted user
10:43 14.01.2023.

... i kazna neka sića. To te ja pitam. Da je ovo normalna država frajer bi momentalno završio u bajbuku barem 5 godina i nikada ne bi mogao dobiti vozačku dozvolu

ZD
zdenkoj
20:31 14.01.2023.

Tako je Igore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije