Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SHVAĆA NOVI ZAKON OZBILJNO

Vozio sa 2,61 promil alkohola, uvjetno osuđen na 50 dana zatvora

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
18.09.2019.
u 14:31

Izrečena mu je i nova mjera zabrane  upravljanja vozilom u trajanju od godine dana.

Iako policija već gotovo dva mjeseca neumoljivo i drastično kažnjava prometne prekršitelje, ima vozača koji to i dalje ne shvaćaju baš ozbiljno. Jedan od takvih  je i 57-godišnjak koji je 16. rujna u 18.15  zaustavljen u zagrebačkoj Ilici u redovnoj kontroli prometa.

Kako je priopćila zagrebačka policija, upravljao je Fiatom zagrebačkih oznaka, a policija je ustanovila da vozi  pijan, sa 2,61 promilom alkohola u krvi i to u vrijeme dok ima zabranu upravljanja vozilom.

Priveden je prvo na policiju, pa sucu za prekršaje koji ga je uvjetno kaznio s 50 dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Izrečena mu je i nova mjera zabrane  upravljanja vozilom u trajanju od godine dana.

Komentara 4

Avatar saaarac
saaarac
14:43 18.09.2019.

Ja vozim dostave na skuteru za Glovo, nekad i po 10-11 sati dnevno po zagrebačkom prometu, kad pogledam kakvi se sve monstrumi kreću po cestama, vjerujte mi da svako jutro prije smjene Boga molim da me netko ne pokosi.

Avatar indigo25
indigo25
15:29 18.09.2019.

Bolje biti pijan nego star

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije