Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJI KRALJEVEC

Vozio prebrzo, probio ogradu, sletio u potok i poginuo

golf sletio s ceste
Zlatko Vrzan/24sata
19.09.2010.
u 09:21

Udario je u prometni znak i zaštitnu ogradu mosta preko potoka Rakovnice između Donjeg Kraljevca i Cirkovljana.

DONJI KRALJEVEC – Nikola Režek (23) iz Cirkovljana poginuo je danas u 0.35 sati u prometnoj nesreći u Dravskoj ulici u Donjem Kraljevcu u Međimurskoj županiji. Zbog neprilagođene brzine na desnom zavoju udario je s osobnim automobilom ČK 542-DN u prometni znak i zaštitnu ogradu mosta preko potoka Rakovnice između Donjeg Kraljevca i Cirkovljana. Golf je probio je metalnu ogradu i sletio u plitki potok, prevrnuvši se na krov.

Osobni automobil izvukla je Javna vatrogasna postrojba Grada Čakovca.

Tijelo je poslano na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje će se obdukcijom sutra utvrditi je li smrt nastupila zbog utapljanja ili teških ozljeda zadobivenih prilikom slijetanja u potok. N. Režek šesta je žrtva na međimurskim prometnicama ove godine.

 

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
13:47 19.09.2010.

Mlad 23 god. , vozio kako su ga stariji ucili al nedovoljno naucili i dali mu prometnu.

DI
dimitrijet
21:46 20.09.2010.

U sljedecoj verziji ce na slici bit autobus.

Avatar tkozna
tkozna
11:12 19.09.2010.

I tako je Vecernji list otišao na web stranicu MUP-a skinuo informaciju i napravio vijest za naslovnicu. Da kiša je padala,gdo bu tamo nekam se pelal pak se jam ubil. Jadno novinarstvo i jadniji čitatelji!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije