Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Vozio pijan pa pištoljem prijetio varaždinskim policajcima

prometna nesreća, očevid, nesreća, pješak (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
13.01.2012.
u 12:34

Policajci su na suvozačevu sjedalu zamijetili 59-godišnjeg muškarca kojem je bila potrebna liječnička pomoć

Varaždinski policajci zaustavili su sinoć oko 21.30 sati na državnoj cesti D2 u Trnovcu Bartolovečkom neregistrirani automobil kojim je pod utjecajem  3,28 promila alkohola  upravljao 40-godišnjak iz okolice Varaždina. Nakon što su mu policajci zbog utvrđenih prekršaja i bojazni da bi mogao nastaviti voziti priopćili da će biti prevezen u policiju i zadržan, 40-godišnjak je izvukao pištolj, koji je imao ispod majice,  i uperio ga prema jednom policajcu. Policajci su brzo reagirali i uspjeli svladati napadača te mu oduzeti oružje. Policajci su lakše  ozlijeđeni, dok je 40-godišnjak ostao neozlijeđen.

U međuvremenu je na mjesto događaja pozvana i hitna pomoć jer su policajci na suvozačevu mjestu zamijetili 59-godišnjeg muškarca, kasnije je utvrđeno, vlasnika neregistriranog auta, kojem je bila potrebna hitna medicinska pomoć. Njemu su u varaždinskoj bolnici utvrđene teže ozljede glave te je zadržan na liječenju.

Policajci istražuju kako se 59-godišnjak ozlijedio, dok će se protiv 40-godišnjeg napadača na policajce po dovršetku kriminalističkog istraživanja podnijeti odgovarajuće kaznene i prekršajne prijave.

Komentara 16

LE
lebar
13:25 13.01.2012.

kaj ga odmah nisu ukokali i gotova prica za tog idiota i one potencijalne koji ce se pojaviti

KR
krka
13:00 13.01.2012.

Gospođice Mihaela, ak se već bavite novinarstvom i potpisujete neku vijest, bilo bi logično da se i objavi puno ime i prezime inkriminirane osobe. Naime, po Zakonu za pravo na dostupnost informacija imamo pravo znati ime i prezime šerifa kojii si to može dozvoliti. Ili možda štitite \'\'ugled\'\' još jednog napuhnutog majmuna koji pliva u lovi i ima zaleđe?Biti Policajac 21-prvog stoljeća u Hrvatskoj bogme treba imati petlju kakav sve ološ i majmuni misle da su svemogući i nedodirljivi. Bravo policajci, tak treba, lupite bez milosti po takvima.

DR
drznedaj
16:28 13.01.2012.

kamocemo, nazalost kod nas toga nema. ZO je samo nedosanjani san

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije