Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio nadzor nad vozilom

Vozio pijan pa naletio na ženu i dijete u Zagrebu, svi su ozlijeđeni

Alkotest ilustracija
DPA/Pixsell
19.05.2022.
u 18:00

Vozač je u nekontroliranom kretanju vozilom naletio i na stup javne rasvjete te na metalnu ogradu

Vozač (56) pod utjecajem alkohola naletio je jučer oko 17.45 sati na 36-godišnju pješakinju i maloljetnu osobu na Vukomerečkoj cesti.

Kako je priopćila Policijska uprava zagrebačka, 56-godišnjak je vozio pod utjecajem 2,79 promila alkohola te nije koristio sigurnosti pojas dok je upravljao automobilom marke VW Golf.

Kretao se Vukomerečkom cestom u smjeru sjeveroistoka te, prolaskom raskrižja s Ulicom Vukomerec, nije brzinu kretanja vozila prilagodio osobinama ceste. Izgubio je nadzor nad vozilom i preko rubnog kamena sletio na meki teren s istočne strane kolnika gdje je naletio na pješakinju i maloljetnu osobu. Oni su se, navodi policija, kretali zelenom površinom uz istočni rub kolnika Vukomerečke ceste. Potom, vozač je u nekontroliranom kretanju vozilom naletio na stup javne rasvjete te na metalnu ogradu.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 36-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Lakše su ozlijeđeni maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb i 56-godišnji vozač kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

VIDEO U Prečkom upucan muškarac, policija traga za počiniteljem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije