Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekorder

Vozio automobil u Požegi sa 3,13 promila alkohola u krvi

policija, Vojislav Blažević (1)
Borna Filić/PIXSELL
22.02.2013.
u 11:11

Ovaj rekorder po alkoholiziranosti u ovoj godini do sada je već evidentiran po prometnim prekršajima, a dolazi iz susjedne Brodsko – posavske županije

U središtu Požege, na Trgu svetog Trojstva, sinoć je oko 21,30 u prometu zatečen 46-godišnji vozač osobnog automobila marke Nissan požeških registracijskih oznaka kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,13 promila, javljaju iz Policijske uprave Požeško-slavonske.

Ovaj rekorder po alkoholiziranosti u ovoj godini do sada je već evidentiran po prometnim prekršajima, a dolazi iz susjedne Brodsko-posavske županije. Osim što je bio smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja, protiv njega slijedi i optužni prijedlog.

>>Sa 3,12 promila i bez vozačke upravljao neregistriranim autom

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mirel
13:38 22.02.2013.

Ovaka pijandura da se uhvati u CH dobio bi kaznu ito morao bi platit u roku od 15 dana kaznu od 30'000.-kuna i sudski proces i jedno 5 dgodina nebi imao vozačku. Eh tako vam rade pravne države u kojima se sudstvo, zakon provodi i izvršava.

UR
u.r.a.r.
09:11 25.02.2013.

robija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije