Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Vozilom udario pješaka i usmrtio ga, policija traga za počiniteljem koji je pobjegao

Zagreb: Automobilom usmrtio pješaka i pobjegao, policija blokirala Av. Većeslava Holjevca
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
03.06.2022.
u 23:14

Očevid u tijeku, promet u zoni mjesta događaja je obustavljen te se odvija okolnim pravcima - javlja policija.

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 21.30 u Zagrebu smrtno je stradao pješak. Do nesreće je došlo na križanju Oreškovićeve ulice i Avenije Većeslava Holjevca, a u nesreći su sudjelovali vozilo i pješak. 

- U prometnoj nesreći smrtno je stradao pješak, dok se vozilo udaljilo s mjesta događaja. Za vozilom i vozačem se intenzivno traga. Očevid u tijeku, promet u zoni mjesta događaja je obustavljen te se odvija okolnim pravcima - javlja policija.

Zagreb: Automobilom usmrtio pješaka i pobjegao, policija blokirala Av. Većeslava Holjevca
1/5
Ključne riječi

Komentara 13

DI
dino85
00:09 04.06.2022.

Po kulturi ponašanja u prometu mislim da smo indijanci, koji srljaju glavom bez obzira, svi nekamo žure, probijaju se, svatko svakome smeta na cesti, kada bi htio mogao bi se barem tri puta potući tokom dana ili zbog parkirališnog mjesta ili zbog nepoštivanja prava prvenstva, mogao bih tako redom ali nevrijedi, čuvaj se i bog će te čuvati.

ST
Stipan
07:41 04.06.2022.

Tipični neodgojeni, bahati, nasilni Balkan . 99% tih Tzv.. vozača ne poštuju propise . Pijani, nepropisna brzina, agresivni. Svima trebaju velike kazne i oduzimanja vozačke dozvole bar na 10 godina. Prošao sam pola svijeta i znam o čemu pišem.

Avatar Cantor
Cantor
04:53 04.06.2022.

Mene iskreno čudi da toga nema i više. Kada vidim kako pješaci prelaze cestu, osobito mlade djevojke i starije žene čudim se da su toliko poživjele. Niti gleda lijevo desno, slušalice u ušima, mobitel u ruci. Kao da ih nije briga za vlastiti život. Ili neki biciklisti, bez svjetala u mraku u crnoj odjeći, ili romobilom punom brzinom prelete preko zebre. Ja iskreno ne smatram vozača krivim kada takve „pokupe”....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije