Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

Vozilom udario dječaka pa pobjegao s mjesta nesreće

pucnjava, policija (1)
Dragutin Šantoši/Pixsell
06.09.2011.
u 10:43

Vozač je desnom bočnom stranom vozila udario dvanaestogodišnjaka u desno rame

Nepoznati vozač u ponedjeljak je u Noskovačkoj Dubravi vozilom udario dvanaestogodišnjaka i pobjegao s mjesta prometne nesreće, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

U istrazi je utvrđeno je da je vozač upravljao bijelim vozilom iz smjera Noskovačke Dubrave u smjeru Čađavice, gdje je, prilikom pretjecanja drugog vozila, desnom bočnom stranom, odnosno retrovizorom udario dvanaestogodišnjaka u desno rame. Dječak je pao na tlo, a nepoznati se vozač udaljio bez zaustavljanja.

Liječničkim je pregledom utvrđeno da je dječak lakše ozlijeđen.

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:46 06.09.2011.

Osjetio sam udarac,al srećom, Na mjestu događaja pronađena je crna plastika koja pripada vozilima marke Renault, izvijestila je policija, ipak nisam kriv,plastika s mojeg automobila je u boji. Sretno s pronalaženjem nevaljalca

CH
chemica
12:51 06.09.2011.

Bog me ubio ako mi je što jasno. Zar je mali hodao posred ceste? Ma da nije lik možda krenuo u pretjecanje s DESNE strane? Ne znam kako bi drugačije mogao DESNOM stranom vozila prilikom pretjecanja zakačiti pješaka.

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
13:21 06.09.2011.

Derište se relaksiralo po sredini ceste, tko zna možda je mali bil i pijan dobil je kaj je tražil idemo dlje,hik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije