Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BELGIJI

Neoprezni vozač zabio se u kolonu s premijerima Velike Britanije i Belgije!

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/2
09.11.2018.
u 15:24

Do incidenta je došlo tijekom puta na komemoraciju u povodu 100. obljetnice završetka 1. svjetskog rata

Dvojica belgijskih policajca ozlijeđena su u petak kada je neoprezni vozač izazvao incident u konvoju s britanskom premijerkom Theresom May i njezinim belgijskim kolegom Charlesom Michelom, objavili su dužnosnici.

Nema govora da se radi o napadu, rekao je Michelsov glasnogovornik.

Do incidenta je došlo nakon što su visoki dužnosnici položili vijence na britnaskom groblju u povodu obljetnice završetka Prvog svjetskog rata.

"Vozač je samo bio neoprezan", rekao je glasnogovornik.

On je najprije namjeravao obići konvoj vozila na autocesti blizu Monsa a onda se pokušao "ugurati" u istu traku, uslijed čega su dvojica policajaca na motociklima izgubila kontrolu i pala, a motori umalo udarili u automobil u kojem se vozio Michel.

May, koja je bila na početku konvoja, nije ni vidjela što se dogodilo, dodao je glasnogovornik.

I dok je May samo produžila dalje na iduću protokolarnu dužnost u Francuskoj, Michael se zaustavio i sačekao dok hitna pomoć nije odvezla ozlijeđene policajce.

 

Komentara 18

MA
malisani
14:34 09.11.2018.

Vidi se iz aviona da je sinkopa!

Avatar Retardo
Retardo
14:53 09.11.2018.

Pakistanac u Bihaću pokušao silovati 13-godišnju djevojčicu, mediji napisali da joj je "pokušao skinuti odjeću", ahahahaha. Govna iz Večernjeg, naravno, nisu objavila ništa.

LO
lojtra2
14:57 09.11.2018.

To je nervozni vozač htio evocirati uspomenu na utemeljitelja europskog terorizma - srbina Gavrila Principa koji je značajno doprinio početku tog velikog rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije