Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vozila ukradeni auto sa 7,08 promila alkohola u krvi

pijana
Arhiva VL/AFP
31.12.2009.
u 15:39

Marguerite je u ponedjeljak zaustavila policijska patrola dok je vozila ukradeno vozilo, ali ono što je zaprepastilo policajce bilo je totalno pijanstvo

Marguerite Engle, 45-godišnja vozačica iz Južne Dakote ostat će zabilježena kao vjerojatno najpijanija vozačica koja je ikada zaustavljena jer joj je u krvi izmjereno nevjerojatnih 7,08  promila alkohola.

Marguerite je u ponedjeljak zaustavila policijska patrola dok je vozila ukradeno vozilo, ali ono što je zaprepastilo policajce bilo je totalno pijanstvo u kojem je bila vozačica, a koje je bilo čak devet puta veće od zakonom dopuštenog.

Okružni tužitelj Jesse Sondreal podsjetio je novinare Rapid City Journala koji su objavili ovu priču da je već koncentracija od četiri promila alkohola smrtonosna za polovicu populacije.

U Južnoj Dakoti dopuštena je vožnja s koncentracijom alkohola od najviše 0,8 promila, a standardni uređaji za mjerenje nisu niti baždareni za koncentracije veće od 5,6  promila.

Marguerite Engle već je početkom mjeseca uhvaćena kako vozi ukradeni kombi, ali se na sudskom ročištu 15. prosinca nije pojavila. Nakon novog incidenta slijedi joj suđenje za dvije krađe i vožnju u osobito pijanom stanju. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:12 31.12.2009.

Al\' ova ima dobar cug tako da ju nikad nebih pozvao na piće osim ako si sama ne plati. Za nju su i naši zagorci kuratz od ovce.

MI
milton
16:46 31.12.2009.

Carica, pozavidio bi im i Grdović i Šeks.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije