Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa 2,28 promila

Vozeći pod zabranom teško ozlijedio djevojku i pobjegao

Hitna
PIXSELL
01.09.2013.
u 12:45

Djevojka (17) teže je ozlijeđena nakon što je na nju vozeći pod zabranom i pijan vozilom naletio Mario M. (28), priopćila je zagrebačka policija.

Nesreća se dogodila u subotu oko 22 sata u Petrovini Turopoljskoj kod Velike Gorice. Djevojka je hodala uz rub kolnika kada je golfom zagrebačkih oznaka na nju naletio Mario M. Prednjim djelom vozila udario ju je i odbacio na travu, nakon čega je pobjegao. No prolaznici koji su se tu zatekli o svemu su obavijestili policiju, pa je Mario M. uskoro uhićen.

U krvi mu je izmjereno 2,28 promila alkohola u krvi. Inače, vozilom je upravljao u vrijeme dok mu je bila izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od godinu dana. Slijedi mu kaznena prijava, a 17-godišnjakinji je pomoć pružena u KBC Zagreb. (ija)

>> U slijetanju automobila ozlijeđeno petero Albanaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije