Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Vozačicu zdrobio kamion, jedna osoba poginula u izlijetanju vozila

U prometnoj nesreći koja se oko 15.10 sati dogodila na križanju u Konjevratima poginula je 30-godišnja vozačica iz Trogira, a u prometnoj nesreći kraj Zadra zbog izlijetanja vozila s ceste poginula je jedna osoba.

Komentari 2

MM
Mladen Miletić
20:16 13.11.2009.

Dokaza koliko voliš da se pogiba uglavnom na cestama , rijetko na autoputevima zbog \"prebrze\" vožnje. ( Samo 3-5% ) ! Samo ako je sklisko magla i u slučajevima nepažnje.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
08:13 14.11.2009.

U 99% prometnih nesreća kriv je čovijek.Nije kriv samo ako se desi odron kamenja.Za neprilagođenu vožnju po lošoj cesti,magli, vlažnom kolniku, poledici, kriv je isključivo čovjek.Konačno,krivci i plaćaju krivnju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.