Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR

Vozačica zaspala i automobilom udarila u kamion

nesreca
Dragutin Šantoši / Večernji list
29.02.2012.
u 14:59

– Kada sam vidio da prelazi na moju stranu ceste, zaustavio sam kamion – kaže vozač Ivica Jelačić

SLATINA  – Na državnoj cesti D2 u Novoj Bukovici nedaleko od Slatine danas oko 14 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj, stjecajem sretnih okolnosti, nije bilo teže ozlijeđenih. Krećući se svojim osobnim automobilom slatinskih oznaka, vozačica M. K. (35) iz Slatine na ravnom dijelu ceste skrenula je na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom automobila zabila se u prednji dio teretnog vozila. 

– Kada sam primijetio da automobil skreće na moju stranu, zaustavio sam kamion. Činilo mi se kao da je vozačica zaspala, jer sam prije udara primijetio njene ruke i glavu na upravljaču – kaže vozač Ivica Jelačić. Nakon pružene prve liječničke pomoći utvrđeno je da je vozačica lakše ozlijeđena. Policijskim očevidom utvrdit će se uzrok i sve okolnosti ove nesvakidašnje nesreće.

Ključne riječi

Komentara 2

JA
japa
18:14 29.02.2012.

Zaspala u14 sati??!??

TO
Toni50
23:48 29.02.2012.

Nemoguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije