Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u zagrebu

Vozačica se zabila u stup javne rasvjete i preminula u bolnici

prometna slavonska (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
16.07.2012.
u 08:53

Oko 6.50 sati nesretna se žena zabila u stup javne rasvjete na raskrižju Slavonske avenije i Ulice Ljudevita Posavskog

Vozačica automobila koji se jutros zabio u stup javne rasvjete preminula je u KBC-u Zagreb od ozljeda zadobivenih u nesreći.

Oko 6.50 sati nesretna se žena zabila u stup javne rasvjete na raskrižju Slavonske avenije i Ulice Ljudevita Posavskog. Policija očevidom pokušava utvrditi zašto je automobil koji je vozio po Slavonskoj aveniji u smjeru istoka, sletio je s ceste i udario u rasvjetni stup.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar žič
žič
09:35 16.07.2012.

najviše ovakovih nesreća se dešava oko 5,50h,6,50,7,50.....to su oni koji odlaze u zadnji ćas na posao automobilima,žao mi je žene i njezine familije ali to su činjenice...

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:40 16.07.2012.

Hm Ne razumijem. Pa na tom dijelu je nadvožnjak koji uzdiže Slavonsku u zrak, a Ljudevita Posavskog produžava ispod njega u Ulicu Mije Haleuša, mislim. Kako je pogodila stup?

TI
tintilinic100
09:21 16.07.2012.

I pazi ti ovo.. za ovakvu nesreću oni stave ilustraciju?? Policijski auto.. to je islustracija nesreće???? Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije