Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna kod slatine

Vozačica razbila automobil pa nestala s mjesta događaja?

stradala beba (1)
Maja Šantoši/PIXSELL
19.09.2010.
u 09:21

Prema pričanju prvih susjeda vozačica je izašla iz automobila, skinula registarske oznake s oštećenog automobila i napustila mjesto nesreće.

SLATINA - Na državnoj cesti D2 u slatinskom prigradskom naselju Kozice u subotu oko 18.30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je, zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti, vozačica Vesna P. (30) automobilom Nexia sletjela u desni putni jarak. Nesreća se dogodila na ulazu u selu iz prava Nove Bukovice kada je automobil zahvatio desnu putni bankinu, a potom sletio u putni jarak, nekoliko puta se prevrnuo i zaustavio pedesetak metara dalje pored potoka.

Prema pričanju prvih susjeda vozačica je izašla iz automobila, skinula registarske oznake s oštečenog automobila i napustila mjesto nesreće. Ubrzo je na mjesto nesreće stigla policija koja traga za vozačicom.

Doznajemo da vozačica nije tražila pomoć liječnika u slatinskoj Službi hitne medicinske pomoći, pa je vjerojatno nesreću preživjela bez težih ozljeda.

Zbog neprilagođene vožnje na mokrom i kliskom kolniku u subotu se na području PU Virovitičko-podravske dogodilo čak 7 lakših prometnih nesreća.

 

Komentara 9

YA
yamaha600
14:05 19.09.2010.

u nasem korumpiranom sudstvu gdje nekome noge osijeces sa autom mortus pjan ne dobijes nista ovo je sala.nije vrijedno komentarisat.

X2
xychhr-200
10:48 19.09.2010.

Guska... skinula tablice - kao da se auto ne može identificirati na osnovi broja šasije.

MM
Mladen Miletić
13:21 19.09.2010.

Pametno je postupila auto nesmeta nikome otipšla svojim poslom nije nikoga oštetila, i samo treba poslati vučnu službu da joj automobil dopremi na popravak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije