Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magla na cestama

Vozači oprez, zbog kiše mokri i skliski kolnici

S upaljenim svjetlima danju ste uočljiviji, pogotovo tijekom sivih zimskih dana bez sunca i jesenskih kiša
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.11.2018.
u 07:42

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče na 244+100 km između čvorova Maslenica i Posedarje u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h

Umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom bit će danas. Oborine će biti češće, lokalno moguće i obilnije na sjevernom Jadranu i u sjevernoj Dalmaciji te u gorskom području, a uglavnom suho zadržat će se na istoku zemlje.

Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar na kopnu većinom slab, a na Jadranu će puhati umjereno jugo, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Najviša dnevna temperatura između 15 i 19, u Dalmaciji i istočnoj Hrvatskoj od 19 do 24 stupnja Celzijeva.

Foto: DHMZ
Zbog takvog vremena kolnici su jutros mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Na cestama u unutrašnjosti vidljivost je mjestimice smanjena zbog magle.

Magle ima na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče između Zagreba i Otočca; A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Novske; A4 Goričan-Zagreb između Brezničkog Huma i Ivanje Reke; A6 Rijeka-Zagreb na dionici Bosiljevo-Kikovica; A7 između graničnog prijelaza Rupa i čvora Diračje i A11 Zagreb-Sisak između Jakuševca i Lekenika. javio je Hrvatski autoklub (HAK) .

Na cestama u gorju te duž Jadranske (DC8) i Ličke magistrale (DC1) veća je opasnost od odrona.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče na 244+100 km između čvorova Maslenica i Posedarje u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.

Otvoren je granični prijelaz Maljevac, a na ostalim graničnim prijelazima nema duljih čekanja.

Zbog vjetra su u prekidu: katamaranska linija 9604 Ubli-Vela Luka-Hvar-Split (katamaran će ponovno ploviti od 14 sati); linija 9502 Žirje-Kaprije-Šibenik u prekidu je jučer od 16:45 zbog tehničkog kvara katamarana For, a danas u 18 sati liniju će preuzeti katamaran Paula;

Sutra će trajekt na liniji 433 Zadar-Sestrunj-Zverinac-Molat pristati u polasku i povratku i u luku Rivanj. Iz luke Molat trajekt će isploviti u 16 umjesto u 15 sati.

>> Pogledajte što je jjugo napravilo u Rijeci

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Biouskoli91
08:55 02.11.2018.

Vozaci oprez!!! Voda je mokra!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije