Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK upozorava

Vozači oprez! Zbog kiše i snijega brojna ograničenja na cestama

kiša
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
11.02.2019.
u 07:35

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, snijeg povremeno pada u središnjoj Hrvatskoj i Gorskom kotaru

Na autocesti A6 Rijeka Zagreb između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 pada snijeg koji se mjestimice zadržava na kolniku, vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h, a zbog tuče i kiše između čvora Gornja Ploča i južnog portala Sveti Rok na autocesti A1 vozi se uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat, upozorava vozače Hrvatski autoklub (HAK) u izvješću od 7:15 sati.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, snijeg povremeno pada u središnjoj Hrvatskoj i Gorskom kotaru. Mogući su odroni.

Za sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče; autocesta A6 Rijeka-Zagreb; Jadranska magistrala (DC8); stara cesta kroz Gorski kotar - DC3; državna cesta DC1 Karlovac-Slunj-Knin-Split; Krčki most i Paški most.

HAK upozorava vozače da je predmet na kolniku na autocesti A1 između 17. km i 18. kilometra u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Predmet je i na kolniku na A3 na čvoru Sveta Nedjelja u smjeru Lipovca. Vozilo u kvaru na autocesti A3 na 116.+400 km između čvora Lipovljani i čvora Kutina u smjeru Bregane.

Kolona teretnih vozila na autocesti A3 pred naplatnom postajom Bregana u smjeru Slovenije duga je oko 2 kilometra.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su: katamaranske linije Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka i brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

Split: Obilna kiša stvorila probleme u prometu i poplavila ceste

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije