Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLONE NA GRANICI

Vozači, oprez: kolnici su mokri i skliski

promet
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
26.03.2016.
u 08:23

Zbog radova na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, dijelu Dalmacije, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja. 

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Izlazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijekazima Slavonski Brod, Stara Gradiška i Županja. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, kolona je duga oko četiri kilometra, javio je Hrvatski autoklub u 7 sati.

Povodom blagdana Uskrsa, zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama u priobalju je u subotu, 26. ožujka, od 15 do 23 sata te na Uskrsni ponedjeljak, 28. ožujka, od 14,00 do 23,00 sata. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1.

Zbog radova na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova redovnog održavanja zatvoren je vozni trak na vijaduktu Zečeve Drage i u tunelu Veliki Gložac u smjeru Zagreba od 15. kilometra do devetog kilometra.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Do 18. travnja zbog radova u trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk) – Lopar (otok Rab).

>> Granični prijelaz Hrvatska Dubica ostaje otvoren još tri mjeseca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije