Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE ODGOVOR
Povratak na članak

Vozači autobusa najavili djelomični štrajk i poručili Plenkoviću: 'Sramota'

U posljednjem pismu najavili su djelomičnu obustavu rada za 23. kolovoza na svim linijama prijevoza putnika – u gradskom, županijskom i međužupanijskom prijevozu diljem zemlje.

Komentari 3

DV
dvorskaluda
17:33 09.08.2019.

Pristojnost, profesionalni pristup - posve su strani umišljenim veličinama kakvi su političari ali i gotovo sva uprava. Međutim; kada vam zabranjuju štrajkove, ne razumijem zašto masovno ne odete na bolovanja? Izloženi ste dnevno laprdanjima, vikanjem, uvredama ali i fizičkim nasrtajimaa od strane nekih putnika, a za ono na što nemate baš nikakav utjecaj. Vi svi trebate biti složni pa vam zabrane štrajk ( ono - radna obveza i sl) a vi na bolovanje zbog psihičkih problema, anksioznosti i td.

VL
ST
stefj
15:47 09.08.2019.

Aha to su oni koji po ugovoru imaju prednost zapošljavati svoju rodbinu. Bar ekipa u Zagrebu... Interesantno je kako je svim novinarima i svim političarima to skroz OK. Nitko niti riječ o legalizaciju nepotizma i negativne selekcije...

VL
NI
Nini istrijan
16:21 09.08.2019.

Ne razumijem sto Plenkovic ima sa svim tim.Zar vozaci autobusa nemaju sindikat koji treba da se brine o sigurnosti vozaca.Vrlo vazno je voditi statistiku i onda na kraju godine se to dostavlja politicarima na zajednickom sastanku gdje se odredjuju smjernice u zakonodavstvu. U svakom slucaju sigurnost zaposlenih na bilo kojem, radnom mjestu je prioritet broj jedan ali usko vezan i za uslove rada. Strajk je naravno uvijek jedan od rijesenja ali to nema veze sa premijerom ili predsjednikom nego sa odgovornima u gradu ili zupaniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.