Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Čakovcu

Vozač udario pješaka pa nastavio voziti, izletio s ceste i pogodio još jedan auto

Foto: PU međimurska
13.12.2023.
u 10:29

Ozlijeđeni pješak i vozač austrijske nacionalnosti odmah su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, a naknadno je i 48-godišnji vozač zadržan u istoj bolnici

Jučer je u Čakovcu došlo do incidenta u prometu, pri čemu su ozlijeđene dvije osobe, izvijestila je Policijska uprava međimurska.  Ozlijeđeni 70-godišnji pješak i 62-godišnji vozač automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se njihove ozljede naknadno okvalificirati

U utorak 12. prosinca oko 15:20 sati 48-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka kretao se pristupnom cestom parkirališta trgovačkog centra u Svetojelenskoj ulici. Nije vozio sredinom obilježenog prometnog traka te je na ravnom dijelu kolnika vozilom skrenuo na površinu za kretanje pješaka i prednjim bočnim dijelom automobila udario u zid trgovačkog centra te u 70-godišnjeg pješaka.

Nakon udara, pješak je odbačen na kolnik, a vozač se nastavio kretati. Zbog neprilagođene brzine izletio je izvan kolnika kružnog toka na travnatu površinu gdje se vozilo podiglo u zrak. Pritom je prednjim dijelom automobila udario u bočnu stranu osobnog automobila austrijskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 62-godišnji državljanin Austrije. U prometnoj nesreći došlo je do zanošenja oba vozila na kolniku.

Ozlijeđeni pješak i vozač austrijske nacionalnosti odmah su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, a naknadno je i 48-godišnji vozač zadržan u istoj bolnici. Kriminalistička istraživanja nastavljaju se kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti opisanog događaja, napominju iz policije.

VIDEO Uhićenja u Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 2

AI
airbender
14:39 13.12.2023.

Čakavec

BE
Beyonder
12:50 13.12.2023.

Pustite ga, zlato malo bakreno, kak se osuđujete pisati o Hrvatskoj dragocjenoj manjini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije