Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacio joj knjige

Vozač učenici izbacio knjige iz autobusa jer joj je istekao pokaz!?

kombi i autobus (1)
Tomislav Miletić/Pixsell
05.04.2011.
u 14:13

Učenicu jedne zadarske srednje škole u ponedjeljak oko 13.30 sati vozač autobusa gradskog prijevoznika Liburnije pokušao je izbaciti iz autobusa nakon što je vidio da joj je prije nekoliko dana istekao učenički pokaz!?

ZADAR - Učenicu (17) jedne zadarske srednje škole u ponedjeljak oko 13.30 sati  u zadarskom naselju Novi Bokanjac  vozač autobusa gradskog prijevoznika Liburnije pokušao je izbaciti iz autobusa nakon što je vidio da joj je prije nekoliko dana istekao učenički pokaz!? Kada to nije uspio, izbacio joj je školsku torbu s knjigama iz autobusa!? Djevojka je izišla po knjige, a vozač autobusa je nastavio s vožnjom. Prijavu je dobila zadarska policija, a glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan nam je rekao da policija istražuje okolnosti. S prijavom je upoznat  i direktor Liburnije Edvin Šimunov.

- Ja još nisam službeno zaprimio prijavu, ali sam čuo da je vozač kod Bokanjca izbacio i učenicu i da je bio jako grub. Zatražio sam izvješće i ako je ovo točno, to je nedopustivo ponašanje i postupit ćemo prema pravilu službe - rekao nam je Edvin Šimunov.

Ključne riječi

Komentara 17

NI
nindža
15:11 05.04.2011.

momentalni otkaz pa nek se vrati u vlašku selendru iz koje se spustio.

MB
mali.bambus
15:30 05.04.2011.

i neka ju je izbacio, cura si malo umislila da se može voziiti bez karte, tražimo neku pravnu državu,a onda se pljuje po čovjeku koji radi svoj posao, a ne po balavici koja bi se švercala

OB
-obrisani-
23:39 05.04.2011.

i onda se ljudi čude,zašto vozači autobusa dobivaju batine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije