Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moralni dušebrižnik
Povratak na članak

Vozač Ubera izbacio putnicu iz auta jer je išla na abortus

Studentica nije vjerovala što se događa, iskočila je iz automobila i počela plakati. Vozač ju je još 15 minuta čekao u nadi da će se predomisliti, a na koncu je otišao i ostavio djevojku samu na bezniskoj crpki izvan njenog grada.

Komentari 17

ZI
zimerman
22:41 20.04.2019.

Sad kao svi treba da slavimo zato što je ona stigla na vrijeme i što je jedan nevini život uništen.. Da vam iskreno kažem ja bi postupio isto kao i vozač Ubera Iako je izgubio posao u dusi sigurno osijecajeca mir ,zato sto je pokusao da spasi jedan zivot. Što se studentice tiče neka joj dragi bog pomogne .

VL
DJ
DjD
20:08 20.04.2019.

Koliko li ih je otvorilo članak htijući vidjeti u kojem dijelu Lijepe naše se to dogodilo .

VL
CA
Cancer
00:47 21.04.2019.

Ispravno je postupio .Zašto bi sudjelovao u ubojstvu djeteta.Da je pravde on bi nju trebao prijaviti , a ona bi trebala biti optužena za planiranje ubojstva .Nitko ti ne može zabraniti da spavaš s nekim , ali ako dođe doo trudnoće trebalo bi preuzeti odgovornost.Ovako , to je bio sex bez brige i pameti , a kako vidim i bez ljubavi .

VL
Avatar R2D2
R2D2
12:27 21.04.2019.

Znimljivo, zadnjih 15-ak dana svaki dan najmanje jedan članak na temu abortusa, s uvijek jasno zauzetom "objektivnom" stranom - proabortus, dok se druga strana prikazuje zatucanom opasnom ruljom.

VL
NI
Nikost
20:20 14.09.2019.

Svim ženama koje naprave abić treba dati licencu 007 James Bonda

VL
DU
Deleted user
18:53 20.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, na uskom prostoru sastalo se dvoje jako oprečne čeljadi pa nikako nije moglo da ne dođe do iskrenja i izbijanja napetosti. Taj vozač je očito konzervartivni zatucanac i zadrti američki ognjištar (možda i klerikalni pro-life aktivist), aa studentica je po svim znacima moderno, progresivno, liberalno, tolerantno, emopatično i inkluzivno čeljade koje je sigurno u to da bi ta nakupina "stranih" stanica i tkiva u njezinoj utrobi poslije u životu samo joj pravila brojne poteškoće. Zato radije ubiti nerođeno dijete nego poslije zbog "istog" doživljavati smetnje u društvu i karijeri. Tja, kaj se more. Kultura života zahtijeva žrtve i odricanja, a kulturom smrti bez po muke postaje se "kul". To je otprilike slika svijeta u 21. stoljeću.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
06:29 21.04.2019.

Taxi priziv savjesti ?

VL
LU
luftbrenzer
00:47 21.04.2019.

Milijuni zdravih i odraslih ljudi se ubija od postanka svijeta, a taksistu se probudila savjest zbog jednog o stotina milijuna abortusa nesretne studentice. Taj mora da je tankoćutan poput zastrašujućih gargojla iz Onixovih dvora.

VL
LA
lajh1985
18:37 20.04.2019.

Zato su pilule za abortus zakon...ovako da se desi morao big I platit...znam da su prije najjeftiniji abortusi bili na salati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.