Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilice

Vozač teško ozlijeđen nakon slijetanja u provaliju duboku 15 m

sletio u provaliju (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
14.04.2012.
u 11:00

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine. Na sreću ozljede nisu opasne po život, a vozač je prevezen u šibensku bolnicu.

U teškoj prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila iznad Bilica kod Šibenika jedna osoba teže je ozlijeđena. Na sreću ozljede nisu opasne po život, a vozač je prevezen u šibensku bolnicu.

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine. Seat šibenskih registarskih oznaka izletio je s ceste te završio u provaliji dubokoj 15 metara.

Vozači koji su prolazili uočili su svjetla i pozvali hitnu pomoć i policiju.

Komentara 2

Avatar dariodario551
dariodario551
18:03 14.04.2012.

Ma joj,svakavih bedaka ima. Ja sam ćuo za slijetaNJE Zrakomlata ili aviona,ali ovooo ?? sigurno je SDPovac

TO
Toni50
22:07 14.04.2012.

Mladi poletarac kao i obično okušao se sa letenjem ali na dolje u dubinu.. To nije inače predviđeno za automobie i vozače automobila i čim čitamo da su poletili sletijeli naletijeli odletijeli gadno im se piše pogotovo što nema nigdjeje zračne luke za sletanja !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije