Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštetio pa pobjegao

Vozač skutera oštetio parkirani automobil Brune Sanader

bruna sanader
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
10.01.2011.
u 14:17

Oštećeni su stražnji lijevi kotač i lijevi retrovizor. Bruna je, navodno, vidjela vozača skutera kako bježi kad se vraćala s Medicinskog fakulteta, gdje studira.

ZAGREB -  Kao da već nema dovoljno problema, Bruna Sanader doživjela je novu neugodnost. Na VW Polo kćeri Ive Sanadera, parkiran u zagrebačkoj Mesničkoj ulici, naletio je vozač skutera i, oštetivši automobil, pobjegao.

Kako doznajemo, oštećeni su stražnji lijevi kotač i lijevi retrovizor. Bruna je, navodno, vidjela vozača skutera kako bježi kad se vraćala s Medicinskog fakulteta, gdje studira.

Oštećenu gumu promijenili su joj prijatelji.

 

Komentara 100

Avatar bok
bok
16:26 10.01.2011.

Josip Perković je bio savjetnik druga Stipe Mesića. Kada je Njemačka izdala potjernicu za njim zbag ubojstava na Njemačkom teritorju, naslijedio ga je njegov sin Saša Perković koji je sada i savjetnik Ive Josipovića. O tome ne pisete... To je po meni puno zanimljivije nego Sanaderova kcer...

BA
Black Angels
17:59 10.01.2011.

???? Odakle joj novi auto ???? Gdje ga je zaradila

DE
denderi
18:42 10.01.2011.

koga je bilo briga kad je mene lupio pijani ,bez vozačke i prešao na moju voznu traku ciganin te sam završio u bolnici ,a auto na otpadu iako je bio star tek 2 godina ..šest mjeseci proveo sam na bolovanjuu ,a ova cmizdra sama dala napraviti štetu radi publiciteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije