Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJE U KOPRIVNICI

Vozač školskog autobusa spolno iskoristio učenicu

Županijski sud u Varaždinu
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/3
13.03.2020.
u 20:16

Dokaže li mu se krivnja, pedofilskom pohotniku prijeti deset godina zatvora

Uhićen je vozač (40) školskog autobusa kojeg se sumnjiči da je imao spolne odnose s 14-godišnjom učenicom jedne osnovne škole u Koprivnici. Dokaže li mu se krivnja, prijeti mu deset godina zatvora.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici priopćilo je u petak kako je provelo prvo ispitivanje uhićenog muškarca (40) zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

“Postoji osnovana sumnja da je 40-godišnjak od svibnja lani do veljače ove godine u okolici Koprivnice, počinio navedeno kazneno djelo. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je 40-godišnjaku istražni zatvor”, priopćilo je u petak Općinsko državno odvjetništvo.

Riječ je o vozaču školskog autobusa koji je učenike iz okolnih sela vozio u školu u Koprivnicu. Muškarac je oženjen i ima obitelj. Navodno su pedofilskog pohotnika prijavili roditelji djevojčice kad su doznali da se druže.

VIDEO: Otkriveni detalji policijske akcije

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
20:39 13.03.2020.

napisao bih komentar ali dežurni cenzor bi ga obrisao

DU
Deleted user
21:10 13.03.2020.

Necija posla.

IV
Ivancica
23:22 14.03.2020.

Autor članka silovanje naziva “druženjem”???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije