Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABORAVIO GDJE JE?

Vozač prijavio krađu automobila, policija ga pronašla parkiranog gdje ga je i ostavio

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
18.12.2022.
u 10:39

Policijski službenici izašli su na teren te vozilo pronašli neoštećeno u Milanovcu. Ispod njega se, također, još uvijek nalazila dizalica koju je 61-godišnjak postavio.

Muškarac (61) prijavio je u ponedjeljak policiji da mu je ukraden automobil na području Milanovca u Virovitici. Kako je istaknuo, parkirao je automobil zbog puknuća gume, stavio ga na dizalicu pa otišao po novu gumu. Kada se nakon nekoliko sati vratio, automobila navodno više nije bilo. 

Kako navodi portal ICV, policijski službenici izašli su na teren te vozilo pronašli neoštećeno u Milanovcu. Ispod njega se, također, još uvijek nalazila dizalica koju je 61-godišnjak postavio. 

Prema neslužbenim informacijama ICV-a, vozač je navodno pijan parkirao automobil pa se više nije mogao sjetiti gdje ga je ostavio kada se vratio. Slučaj će biti posebno prijavljen državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
12:37 18.12.2022.

dogodi se... prije 20-tak godina bila priča da naši bili u šopingu i parkirali kraj Metroa u Grazu, a žena preparkirala auto i zaboravila gdje se nalazi. I kako ga nisu mogli naći, onda tražili pomoć policije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije