Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO TO RADE U NJEMAČKOJ

Vozač nepropisno parkirao kamion, sad mora platiti kaznu veću od 14.000 eura

Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS/PIXSELL//Polizei Bochum
22.01.2021.
u 10:45

– Vozač je bio nerazuman i glasno je izrazio svoje nepoštivanje prema policijskoj kontroli – navodi policija u svom priopćenju

U utorak, 19. siječnja 57-godišnji vozač kamiona iz Nürnberga je svoje vozilo nepropisno parkirao na biciklističkoj stazi u Bochumu, što ga je u konačnici “koštalo” više od 14 tisuća eura.

Oko 8 sati ujutro, vozač je uhvaćen kako nepropisno parkira svoj kamion na biciklističkoj stazi u ulici Opelring, u Altenbochum, gradskoj četvrti Bochuma. Na tom području policija u zadnja tri mjeseca često patrolira jer se nerijetko tamo odvijaju opasne prometne situacije,  počevši od parkiranih kamiona, tegljača itd. Kažnjen je s 20 eura, nakon čega je postao drzak prema službenicima, prenosi Fenix.de.

– Vozač je bio nerazuman i glasno je izrazio svoje nepoštivanje prema policijskoj kontroli – navodi policija u svom priopćenju.

Zbog takvog ponašanja vozača, odlučili su provjeriti tahograf koji je pokazao niz prekršaja koje je vozač počinio u posljednjih 28 dana.

– Prekršio je vrijeme vožnje i odmora gotovo svakodnevno. Na kraju je softver izračunao novčanu kaznu u iznosu od 14.220 eura – priopćili su iz policije dodajući da će kažnjen biti i šef vozača kamiona.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MP
miroslav.petkovic.7564
11:26 22.01.2021.

U njemackoj su rigoroznie kazne. Pravila treba postovat. Ali sto je previse previse .Mene su kaznili u jednoj ulici sami sto je auto bilo parkirano obratno 15 Eura. Drugi put neka firma izvodila radove imali su pokretne znakove do mogg auta bila je zabrana. Nisam dolaxio autu dva dana znak su pomakli.Auto odslepali kazna 200Eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije