Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebrzo vozio

Vozač na nevjerojatan način izbjegao kaznu: 'To je znak sa nebesa'

Policija - Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
28.05.2019.
u 14:25

U trenutku kad ga je snimala policijska kamera za mjerenje brzine, ispred njegova vozila preletjela je snježnobijela golubica i prekrila mu lice na snimci.

Jedan vozač u Njemačkoj na nesvakidašnji način 'spasio se' od plaćanja kazne zbog prebrze vožnje. Naime, u trenutku kad ga je snimala policijska kamera za mjerenje brzine, ispred njegova vozila preletjela je snježnobijela golubica. Na taj način prekrila mu je lice, a fotografiju je objavila policija iz Viersena.

Vozio je 54 km/h, a na tom dijelu prometnice ograničenje brzine je 30 km/h pa je trebao dobiti kaznu u iznosu od 105 eura.

 

- Možda nije slučajno intervenirao Duh Sveti. Shvatili smo poruku 'odozgo' i ostavili vozača na miru - poručili su iz policije te dodali:

- Nadamo se da je i vozač shvatio poruku te da će ubuduće voziti prema propisima.

Iz policije su zaključili u šaljivom tonu:

- Kaznu je trebala dobiti i golubica zbog prebrzog kretanja, no kako ne znamo gdje će se nalaziti za nadolazeći blagdan Duhova i u njenom slučaju progledat ćemo kroz prste.

Komentara 3

BA
BakaMraz
16:31 28.05.2019.

Meni je upravo stigla kazna iz Njemacke od 25 € jer sam vozio 15 km/vise, pa mi ova kazna od 105 € djeluje prenapuhano. I lice ga ne spasava jer se kazna salje vlasniku vozila po snimljenoj registraciji, pa taman da je i vanzemaljac vozio.

MA
Martina
15:23 28.05.2019.

A registracija ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije