Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Vozač na nevjerojatan način izbjegao kaznu: 'To je znak sa nebesa'

U trenutku kad ga je snimala policijska kamera za mjerenje brzine, ispred njegova vozila preletjela je snježnobijela golubica i prekrila mu lice na snimci.
28. svibnja 2019. u 14:25 3 komentara 7891 prikaza
Policija - Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL

Jedan vozač u Njemačkoj na nesvakidašnji način 'spasio se' od plaćanja kazne zbog prebrze vožnje. Naime, u trenutku kad ga je snimala policijska kamera za mjerenje brzine, ispred njegova vozila preletjela je snježnobijela golubica. Na taj način prekrila mu je lice, a fotografiju je objavila policija iz Viersena.

Potjera u Zagrebu Drama na cesti Detalji potjere u Zagrebu: Probio rampu, vozio u suprotnom smjeru...

Vozio je 54 km/h, a na tom dijelu prometnice ograničenje brzine je 30 km/h pa je trebao dobiti kaznu u iznosu od 105 eura.

 

- Možda nije slučajno intervenirao Duh Sveti. Shvatili smo poruku 'odozgo' i ostavili vozača na miru - poručili su iz policije te dodali:

- Nadamo se da je i vozač shvatio poruku te da će ubuduće voziti prema propisima.

Prometna nesreća na Karlovačkoj cesti Nesreća u Zagrebu Dijete poginulo u naletu BMW-a: 'Bio je to prizor koji ledi krv'

Iz policije su zaključili u šaljivom tonu:

- Kaznu je trebala dobiti i golubica zbog prebrzog kretanja, no kako ne znamo gdje će se nalaziti za nadolazeći blagdan Duhova i u njenom slučaju progledat ćemo kroz prste.

smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

  • BakaMraz:

    Meni je upravo stigla kazna iz Njemacke od 25 € jer sam vozio 15 km/vise, pa mi ova kazna od 105 € djeluje prenapuhano. I lice ga ne spasava jer se kazna salje vlasniku vozila po snimljenoj registraciji, pa taman ... prikaži još! da je i vanzemaljac vozio.

  • marko.vukovic.9889:

    A registracija ...