Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Vozač motocikla poginuo u sudaru s autom u Zlatar Bistrici

nesreća zlatar bistrica
sp/VLM
07.09.2013.
u 11:35

Neslužbeno saznajemo od da je nesretni motociklist izgubio ravnotežu i pao s motocikla te tijelom udario u automobil

Jutros oko 9.20 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist (40). Osobni automobil i motocikl sudarili su se na državnoj cesti D24 prema Konjščini u općini Zlatar Bistrica, javila je PU krapinsko-zagorska.

Na teren je izašla i zamjenica općinskog državnog odvjetnika Zlatar Maja Čižmek Habazin, koja kaže da će više informacija biti poznato po završetku očevida

Neslužbeno saznajemo od da je nesretni motociklist iz Varaždina, te da zapravo nije došlo do sudara samog motocikla i automobila, kojim je upravljala 63-godišnja vozačica iz Zagreba, već je navodno motociklist koji je dolazio iz smjera Konjščine izgubio ravnotežu i pao s motocikla te tijelom udario u automobil i poginuo.

>> Pijan automobilom udario u policijski motocikl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije