Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO PREKO GRANICE

Vozač koji je usmrtio dvije studentice u Sarajevu vjerojatno se skriva u Srbiji

Policija BiH
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.10.2016.
u 23:10

Očevidom je utvrđeno da je Sefić prošao kroz crveno svjetlo na raskrižju i udario djevojke na obilježenom pješačkom prijelazu.

Mladić kojeg policija sumnjiči za smrt dviju djevojaka u Sarajevu uspio je pobjeći iz Bosne i Hercegovine i vjerojatno se skriva se u Srbiji, potvrdila je u utorak navečer sarajevska policija.

Sanjin Sefić (25) koji je u divljačkoj vožnji u ponedjeljak navečer ubio Selmu Agić (21) i Editu Malkić (20) prešao je granicu između BiH i Srbije u utorak ujutro, rekao je Mevludin Halilović, jedan od šefova sarajevske policije.

Njegova konferencija za novinare održavala se dok su stotine građana na mjestu tragedije prosvjedovale zbog nesigurnosti u gradu i tragične smrti djevojaka.

Za Sofićem je tijekom dana raspisana tjeralica o kojoj je informirana i granična policija, no osumnjičenik za teško kazneno djelo ipak je uspio napustiti zemlju preko službenog graničnog prijelaza Uvac.

Očevidom je utvrđeno da je Sefić prošao kroz crveno svjetlo na raskrižju i udario djevojke na obilježenom pješačkom prijelazu. Jedna je odmah poginula, a  druga je kasnije preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda.

Halilović je potvrdio kako je  policijskom provjerom utvrđeno je da je Sefić registriran kao osoba koja je počinila niz prometnih te prekršaja javnog reda i mira.

>> Građani Sarajeva ogorčeni, policija traga za vozačem koji je usmrtio dvije studentice i pobjegao

Komentara 4

DU
Deleted user
09:57 12.10.2016.

ko ga je pustio preko granice ,kaj policija spava .ako je u srbiji zasto se ne najde i hapsi sto se ceka pa nije on tako mali da se nevidi ,de su njegove slike u novinama .sto ih niste objavili zasto skrivate uboice ,korupcija i kriminal na djelu,sramite se i skidajte uniforme i cinove i u kanal na poso

KA
kapetanovic1975
01:36 12.10.2016.

Ostarice u Zenici zelim mu sve najbolje prije 65 nece sigurno izaci ziv. Vrijeme je stim da ima 12000 kuna neplaceni prometnih kazni zasto nije vec u zatvoru.

TI
tiziana
08:46 12.10.2016.

Ako pokojne djevojke imaju mušku rodbinu, trebala bi se ona malo pozabavit sa krivcem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije