Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šestero iscrpljenje djece
Povratak na članak

Vozač kamiona u Njemačkoj doživio šok: Dozivali su u pomoć, vidio sam samo njihove ruke

Mladi Afganistanci odvedeni su u dva prihvatna centra u Erfurtu. Osim manje prtljage, sa sobom nisu imali ništa. Policija nastavlja istragu i ispitivanje dječaka

Komentari 4

Avatar Cornelius
Cornelius
16:19 27.02.2021.

Pa to su ljubimci od Merkelice, ona ih je širokih ruku i nogu pozvala u civilizaciju. I sjeb... Europu. Danke frau Fata.

VL
DU
Deleted user
16:11 27.02.2021.

Osoba do 14 godina je dijete.Osoba s 16 godina je stariji maloljetnik.Pravno sposoban. Mogu mislit ovu "djecu" od 16 godina.Već imaju 21 godinu života i 3 godine zatvora ili barem 5 godina ratnog iskustva. Pretpostavljam da su dokumente bacili,a u Afganistanu sigurno postoje biometrijski podaci i računalni pristup bazama podataka? Umjesto da se sažaljevamo bolji bi bilo da poštujemo zakone.Ako mi uspostavimo pravni presedan po kojem će svatko u Europu ulaziti kako hoće onda ona Schwabova prognoza od milijardu migranata nije neostvariva. Kad već jednom naši mediji misle shvatit: život u Europi je sladak.Bijele žene mirišu.Al taj život sazdan je na višetisućljetnom muci i krvi europskih naroda. Rim je imao slavoluke i vodovod dok su ovi skupljali crve i štapom čačkali po - znate već čemu.Nismo mi krivi što oni ne znaju gradit bolje u svojoj zemlji. Neka posade heljdu umjesto maka?Možda i njima svane?

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:47 27.02.2021.

Na svim granicama postoje termalne kamere i prolazi za kamione , isto tako zvuk otkucaja srca se cuje , a ne 6 osoba , netko namjerno propusta migrante , treba uvesti kazne jer drugacije imat cemo stotine milijuna talibana ,, a onda nek nam je Bog na pomoci

VL
IV
IvicaKerempuh
17:48 27.02.2021.

Tirinška?? Kaj se ti vise ne zove Tiringija?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.