Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske (ne)prilike

Vozač hladnjače proveo 22 sata zarobljen u snijegu

kamion
Marko Čuljat
16.12.2009.
u 13:34

Zbog snijega i jake bure bio je obustavljen promet prikoličara i tegljača na svim cestama. Nevrijeme je popustilo tijekom noći pa su danas prije podne i kamioni napustili Liku.

GOSPIĆ - Protekla dva dana gotovo cijelu Ličko-senjsku županiju zahvatilo je zimsko nevrijeme. Zbog snijega i jake bure bio je obustavljen promet prikoličara i tegljača na svim cestama. Kako je nevrijeme popustilo tijekom prošle noći, danas prije podne i kamioni su napustili Liku.

- Ovdje na Janjču proveo sam posljednja 22 sata. Bilo je gadno. Sad čekam da se gužva raščisti pa ću krenuti u Vrgorac u koji vozim svinjetinu iz Karlovca - rekao nam je Edo Rogić, vozač hladnjače PPK Karlovac.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:30 16.12.2009.

Marko, jesi li ikad čuo da kamioni imaju \"spavaću sobu\" iza sjedišta, grijanje kabine neovisno o motoru, da uvijek nose dovoljne rezerve pića (i hrane) a i da postoji služba za spašavanje ako to nije slučaj, na prijer ako taj vozač nije planirao duži put a nešto se dogodilo? Kakav ti je to senzacionalni naslov? 22 sata? meni se na primjer događalo da putujem 26 sati iz zapadne Europe do Zagreba ito u kolonama gdje nisam imao prilike odmarati niti mi je netko što donio, tada nije bilo ni novinara niti samaritanaca s čajemi i kavom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije