Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ZADRU
Povratak na članak

Vozač hitne sletio zbog prebrze vožnje s ceste pa poginuo 82-godišnjak

Na mjestu događaja, smrtno je stradao 82-godišnjak, dok je 47-godišnja putnica, zbog zadobivenih ozljeda, kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar

Komentari 2

DI
Dingač
13:00 14.11.2021.

vozača hitne službe strpati u zatvor. ali tako je to u zemlji u kojoj ljudi s vezama dobivaju posao. sad neka obitelj ubijenog starca tuži hitnu i vozača. ili neka se osveti. oko za oko, zub za zub.

VL
Avatar Cohen
Cohen
10:56 14.11.2021.

Ne kažete da je smrtno stradali 82-godišnjak bio u ulozi korisnika "usluge" hitne pomoći. Neka (ili sva?) vozila hitne pomoći nemaju remene za vezivanje za nosila onoga koga prevoze u bolnicu. Ili ih medicinski tim ne koristi, Jedan je vozačč vozio slalom s nevezanim pacijentom preuzetim s angiografije (mora sasvim nepomično ležati (12 ili 24 sata?) da ne iskrvari iz otvorene arterije..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.