Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Šibeniku

Vozač autobusa zbog prijetnji 14-godišnjem dječaku zaradio kaznenu prijavu

atp sibenik
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
19.04.2016.
u 18:23

Je*** ti majku četničku, hoćeš da vas podavim sve u kući – zaprijetio je vozač dječaku nakon što je podigao noge na naslon sjedala

Incident koji se krajem veljače dogodio u autobusu Autotransporta Šibenik između vozača i jednog učenika uskoro bi mogao dobiti sudski epilog. 

Naime, vraćajući se kući iz škole, 14-godišnji dječak podigao je noge na naslon sjedala i izbacio je iz takta 49-godišnjeg vozača R.Ć. koji ga je potom pozvao k sebi.

– Je*** ti majku četničku, hoćeš da vas podavim sve u kući – zaprijetio mu je vozač koji je zbog svoje izjave zaradio kaznenu prijavu zbog prijetnje djetetu, piše Šibenski portal

Pravna služba ATP-a Šibenik potvrdila je da je u tijeku istraga koju provodi DORH.

– Kad se provedu sve pravne radnje, valjda će nas DORH obavijestiti – potvrdio je Žarko Bralić iz ATP-a i dodao da su s vozačem obavili informativni razgovor ne želeći otkriti više pojedinosti.

Inače, zbog prijetnji djetetu vozaču autobusa prijeti zatvorska kazna do tri godine. 

>>Nakon svađe na raskrižju vozač nožem nasrnuo na pješaka i ubo ga

>>Čekićem slomio staklo na autobusu zbog nesuglasica u prometu

Komentara 18

OB
ObrenM
19:17 19.04.2016.

Ta zlatna djecica mogu i ubijati,jer su potpuno zasticeni.Zato i ima toliko kriminala.Vozac je trebao dopustiti,da mu neodgojeni balavac unisti bus.Vozaca opomenuti,a mulca poslati centru.

IN
inbox
23:20 19.04.2016.

trebao ga je i zašamarat. klinci su stravično bezobrazni

JU
jurist01
21:58 19.04.2016.

trebao mu je reći :"gospodine braco molim Vas nemojte uništavati autobus" , ali s obzirom da je znao da mu je majka iz četničke obitelji rekao je što je rekao.Ovo je svakako prijetnja na četničkoj osnovi i to treba svakakoako sankcionirati . Odmah ga uputiti u Hag umijesto Šešelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije