Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U ZADRU

Vozač autobusa samozadovoljavao se na plaži, kupači ga snimali

Kolovare
Foto: Filip Brala/PIXSELL
11.08.2014.
u 13:35

Turiste nije imao tko vratiti u Dubrovnik pa su satima čekali novog vozača

Vozač autobusa jedne dubrovačke tvrtke jučer ujutro je zamijećen od kupača na plaži Kolovare u Zadru kako se samozadovoljava. Kada je uočio da ga kupači snimaju mobitelom dao se u bijeg, no temeljem opisa 53-godišnje Zadranke koja je slučaj prijavila policiji, 54-godišnji Dubrovčanin je pronađen kod jednog hotela gdje je doveo goste iz Tajlanda te je tamo uhićen i priveden sucu za prekršaje.

Tajlanđane nije imao tko vratiti u Dubrovnik pa su satima čekali da Dubrovački autoprijevoznik pošalje novog vozača. Vozač je priveden sucu za prekršaje u Zadru zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana.

>> Pred zaštitarkom skinuo gaće pa se samozadovoljavao

>> Splitski odvjetnik kažnjen zbog samozadovoljavanja pred djecom

Komentara 8

Avatar tajar
tajar
15:45 11.08.2014.

Što su turisti krivi da su morali čekati satima, zar policija nije mogla jednostavno uzeti podatke od vozača i svjedokinje.

ST
staro topoljanin
11:55 12.08.2014.

doslo covjeku milo i ajde opali ga po glavi. bolje i to nego da je neku silovao.

SO
Sos
11:59 12.08.2014.

Pa neka drka jeli to sto neuobicajeno ili nesto novo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije