Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLETIO S CESTE

Vozač autobusa o nesreći kod Čazme: Tvrdi da je izbjegavao vozilo iz drugog smjera

Nesreća u Čazmi
Foto: Čitatelj
1/6
04.03.2024.
u 15:25

Na mjesto događaja brzo je stigla Hitna pomoć, no nije bilo potrebe za većim intervencijama

U ponedjeljak oko podneva u Sišćanima nedaleko od Čazme, autobus Čazmatransa koji je prevozio školarce sudjelovao je u prometnoj nesreći. Autobus je završio u jarku kraj ceste, no u nesreći nitko nije teže ozlijeđen.

Direktor Čazmatransa Dražen Pavlović za klik.hr je otkrio što je o nesreći rekao vozač koji je u njoj sudjelovao. "Do nesreće je došlo jer je izbjegavao vozilo koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera" kazao je direktor, pojašnjavajući da je osobni automobil iz drugog smjera sjekao zavoj, zbog čega je vozač autobusa bio prisiljen skrenuti izvan ceste kako bi izbjegao sudar.

Na mjesto događaja brzo je stigla Hitna pomoć, no nije bilo potrebe za većim intervencijama. Jedna se djevojčica žalila na bolove u nozi, a osim nje, svi su dobro, rekao je Pavlović. Više informacija o događaju bit će poznato nakon policijskog očevida.

VIDEO Nesreća u centru Zagreba

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bell940
Bell940
16:51 04.03.2024.

Preuske ceste,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije