Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kilometar od Delnica

Vozač audija A3 sletio s ceste u provaliju i poginuo

prometna
Arhiva VL
03.07.2010.
u 20:39

Na državnoj cesti nedaleko od Delnica oko 18.15 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač audija A3 delničkih registarskih oznaka.

Na državnoj cesti nedaleko od Delnica u subotu 3. srpnja, u 18.15 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač audija A3 delničkih registracijskih oznaka 65-godišnji Delničanin Marijan Pleše.
 
Nesreća se dogodila na kilometar od Delnica kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u provaliju.

Na mjestu nesreće, tragova kočenja gotovo nije bilo. Vozač je skrenuo s ceste okrznuviši pritom jedan prometni znak,  drugi je isčupao iz postolja te nastavio voziti ravno u provaliju, udarivši prethodno u dva stabla.

U kobnom slijetanju audi je završio na krovu. Vozaču nije bilo pomoći, na mjestu je preminuo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije