Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,47 promila

Pijani vozač (79) skrivio nesreću i pobjegao. Policija ga ubrzo pronašla

policija ilustracija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
25.12.2023.
u 10:35

Protiv vozača podnesen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja.

Između mjesta Omanovac i Pakrac u nedjelju oko 16:30 sati došlo je do prometne nesreće kada je 79-godišnji vozač automobila prešao u suprotnu prometnu traku. 

Prednjom bočnom stranom vozila udario je u lijevu bočnu stranu automobila iz suprotnog smjera kojim je upravljao 67-godišnjak koji je pokušao izbjeći sudar te je desnom stranom vozila udario u metalnu zaštitnu ogradu, izvijestila je PU požeško-slavonska. Nakon nesreće 79-godišnjak napustio je mjesto događaja, a ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Ustvrdili su da je riječ o 79-godišnjaku kod kojeg je alkotestom utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,47 promila.

Protiv počinitelja podnesen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Strašni prizori s mjesta prometne nesreće u Zagrebu: Poginuo motociklist

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije